Wie zijn wij?

Sinds 1990 biedt Uphill professionele studiebegeleiding aan middelbare scholieren in Den Haag. Wij hebben rijke ervaring opgebouwd en meer dan 2000 leerlingen begeleid. Onze ervaren begeleiders en docenten geven leerlingen de instrumenten die nodig zijn om beter te studeren.

%

Rienk Bijlsma

Oprichter en coördinator Uphill Studiebegeleiding

Rienk richtte in 1990 het HIM (Huiswerk Instituut Monster) op, de voorloper van Uphill. Naast het werk voor de studiebegeleiding is hij altijd leraar gebleven.

Ralf van Nienes

Studiebegeleider

Ralf was al in 1997 als student verbonden aan het HIL de voorloper van Uphill. Mede hierdoor verkoos hij uiteindelijk het leraarschap boven een carrière als econoom. Naast de economische vakken is Ralf zeer bedreven in de exacte vakken en als tto-docent kent ook het vak Engels geen geheimen voor hem.

Heleen Siegmann

Studiebegeleider

Heleen is biologiedocente op de Dalton en mentor van 4 havo.

Jesse Raaphorst

Studiebegeleider

Jesse werd als stagiaire gespot op de Dalton. Met ingang van schooljaar 2016-2017 is hij er docent scheikunde. Hij is weliswaar chemicus maar heeft geen enkele moeite om ook bij de overige exacte vakken ondersteuning te verlenen.

Nadieh Felsbourg

School psycholoog

Nadieh helpt kinderen met ontwikkelings- en concentratieproblemen - bijvoorbeeld ADD, of ASS - een manier te vinden om met de problemen die zij in het schoolleven ervaren om te gaan.

Anna Dansik

Assistent coördinator en studiebegeleider

Anna is oud-Daltonleerling. Zij heeft TTO bij ons op school gedaan en is dol op talen en jonge mensen. Ze is nu docent Engels in Leiden en hoopt in de toekomst op de Dalton te kunnen komen lesgeven.

Mark van Beelen

Assistent studiebegeleider

Mark is student bouwkunde, maar vindt het helpen van leerlingen zo leuk dat hij nu bezig is een lesbevoegdheid in de wiskunde te halen. Hij is in staat de exacte vakken eenvoudig te laten lijken. Voor veel leerlingen is hij een redder in nood.